Toimitusehdot

Toimitusehdot kuluttaja-asiakkaille

Ellei.fi/shop -verkkokauppa toimii Kilpailu- ja kuluttajaviraston mukaisia sääntöjä ja ohjeistuksia noudattaen.
Jäljempänä on esitetty kuluttaja-asiakkaiden kanssa tehtävän kaupanteon periaatteita.
Yritysasiakkaiden kanssa käytävän kaupanteon periaatteita käydään läpi erikseen tehtävien sopimusten osana.

Tilaaminen ja toimitusajat

Ellei.fi/shop -verkkokaupassa asioiminen on vaivatonta ja nopeaa. Tilauksen tekeminen ei vaadi erillistä rekisteröitymistä. Voit tehdä tilauksesi itsellesi sopivimpana hetkenä, olemmehan auki kellon ympäri seitsemänä päivänä viikossa.

Tilausvahvistus

Tilauksesi vahvistetaan aina sähköpostitse. Mikäli et saa sähköpostivahvistusta, laita viesti osoitteeseen info@ellei.fi. Jostakin syystä tilauksessa on saattanut tapahtua virhe.

Toimitusajat

Käsittelemme kaikki verkkokaupan tilaukset viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Tilausten toimitusajat vaihtelevat 1-3 arkipäivästä noin kahteen viikkoon varastotilanteesta riippuen. Pyrimme informoimaan tuotteen kohdalla mahdollisista tuotteen saatavuuteen liittyvistä seikoista. Huomioithan mahdolliset pyhäpäivät ja/tai erityistilanteet tilaustasi odottaessasi. Mikäli toimituksen kesto on yli kaksi viikkoa, olemme teihin yhteydessä.

Toimituskulut

Lähetyksen toimitus- ja käsittelykulut ovat 5,50 euroa.
Toimitamme yli 40 euron tilaukset ilman toimituskuluja.

Maksutavat

Voit maksaa verkkomaksuna, luottokortilla tai laskulla.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii 5.10.2021 alkaen Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

Lähetyksen toimittaminen ja rajoitukset

Toimitamme kaikki lähetykset postin (Posti Group Oyj) tai Oy Matkahuolto Ab:n välityksellä. Toimitamme tuotteita vain Suomeen. Asiointikielenä käytämme suomenkieltä tai englanninkieltä. Hyväksyttävä valuutta on euro.

Ellei.fi/shop -verkkokaupassa voivat asioida kaikki vähintään 18-vuotiaat henkilöt, joilla on toimiva sähköpostiosoite. Asiakkaan tulee antaa itsestään tiedot aina asioidessaan Ellei.fi/shop -verkkokaupassa. Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta ja on velvollinen ilmoittamaan tietojen muuttumisesta viivytyksettä Ellei Oy:lle keskeneräisten toimitusten osalta.

Tilauksen peruuttaminen

Tilauksen jättämisen jälkeen voit peruuttaa jo tilaamiasi tuotteita tai koko tilauksesi kirjallisesti, mikäli tavara ei ole vielä lähtenyt varastostamme. Tee ilmoitus mahdollisimman pikaisesti päätöksesi jälkeen sähköpostitse osoitteeseen info@ellei.fi.

Palautusoikeus

Ellet ole tyytyväinen tilaukseesi ja haluat palauttaa sen, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@ellei.fi ja kerro miksi ja mitä tuotteita haluat palauttaa. Sinulla on oikeus palautta tilaus tai sen osa viimeistään 14 päivää tilauksen vastaanottamisen jälkeen. Kaikki tuotteet tulee palauttaa ehjinä, avaamattomina ja käyttämättöminä. Sinun tulee palauttaa tuote/tuotteet hyvin ja asiallisesti pakattuna postitse omalla kustannuksellasi. Hyvitämme asianmukaisesti palautetut tuotteet pankkisiirtona. Palautukset tulee postittaa osoitteeseen: Ellei Oy, Gunnarintie 1 A 16, 01800 Klaukkala.

Reklamaatiot

Valmistaja vastaa tuotteen tavaran laadunvalvonnasta ja tarkastuksesta. Valmistusvirheitä voi hyvästä laadunvalvonnasta huolimatta tapahtua – siltä emme voi välttyä. Elämmehän ’vain ihmisten’ maailmassa. Tällaisille virheille on takuu. Tämä takuu korvaa sattuneen erheen. Takuun piiriin kuuluvat ainoastaan tuote- ja valmistusvirheet. Takuu on rajattu koskemaan tuotteen arvoa eli hyvitys voi maksimissaan olla sama kuin tuotteen ostohinta laskussa. Virheelliset tuotteet tulee aina lähettää takaisin Ellei Oy:lle

Ellei Oy pidättää oikeuden värivaihteluihin, jotka voivat esiintyä esimerkiksi julkaisuteknisistä syistä.