Rekisteriseloste

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste
Laatimispäivä 22.8.2017

1. REKISTERINPITÄJÄ

Ellei Oy (y-tunnus: 2783636-9)
Kovelipolku 5 B
00430 Helsinki

2. REKISTERISTÄ VASTAAVA HENKILÖ

Anni Juvonen
Ellei Oy
Kovelipolku 5 B 00430 Helsinki
info@ellei.fi
040-528 0044

3. REKISTERIN NIMI

Ellei Oy:n asiakasrekisteri.

4. REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Henkilötietoja käytetään ja kerätään Ellei Oy:n verkkokaupan ja suoramyynnin asiakasrekisterinä. Rekisteriin tallennetaan tietoja verkkokaupan palveluiden käyttäjistä asiakkuuden hoitamiseksi. Asiakashistoriaa käytetään tilaajan luottokelpoisuutta määriteltäessä.

5. REKISTERIN SISÄLTÖ

Rekisterissä hallinnoidaan asiakkaan yhteystietoja ja tilaushistoriaa.
Asiakasrekisterissä ylläpidetään markkinointitarkoituksessa kerättyä tietoa asiakkaista, suoramarkkinoinnista sekä reklamaatioista.

6. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET JA TIETOJEN LUOVUTTAMINEN

Henkilötiedot kerätään verkkokaupassa ja asiakastapaamisissa asiakkaaltaan itseltään.
Henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

7. REKISTERIN SUOJAUS

Ellei Oy:n sähköisiin järjestelmiin pääsy edellyttää oikean käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä järjestelmään. Sähköisiin järjestelmiin pääsy on mahdollistettu ainoastaan Ellei Oy:n henkilökunnalle sekä verkkokauppasivuston ylläpitäjälle (Datalatu Oy). Manuaaliset aineistot säilytetään yrityksen lukituissa tiloissa ja tuhotaan käytön jälkeen silppuamalla.

8. TARKASTUS-, KIELTO- JA KORJAUSOIKEUS

Rekisteröidyllä on henkilötietolain mukainen oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on talletettu lähettämällä kirjallisen, allekirjoitetun tarkastuspyynnön. Rekisteröidyllä on oikeus vaatia virheellisen tiedon korjaamista.